Strafrecht

Heeft u een dagvaarding ontvangen of anderszins contact met Justitie?
Maak dan een afspraak om u juridisch bij te laten staan door een in strafrecht gespecialiseerde advocaat (lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten).
Er is ruime kennis en ervaring op verschillende gebieden van het strafrecht, zoals geweldsdelicten, rijden onder invloed, fraude, opiumwet, diefstal e.d.

Ook voor advisering en bijstand op het gebied van financieel en administratief strafrecht kunt u bij ons terecht.
Daarbij valt te denken aan (het voorkomen van) overtredingen op grond van de Wet Economische Delicten (waaronder meer valt dan u misschien vermoedt, zoals bijvoorbeeld het niet naleven van sommige bepalingen van de Wet op de Ondernemingsraden). Ook overtredingen van de diverse toezicht-, effecten- en mededingings-wetgevingen kunnen resulteren in reputatie- en financiĆ«le schade. Wist u bijvoorbeeld dat u niet zo maar bedrijfsmatig van iedereen geld mag lenen? De Wet Toezicht Kredietwezen  verbiedt u dat, tenzij u gebruik kunt maken van een vrijstelling of leent van een vergunninghoudende instelling (zoals een bank). Veel overheidsorganen hebben ook de bevoegdheid bestuurlijke boetes op te leggen. (Voorkoming van) samenloop van administratiefrechtelijke en strafrechtelijke procedures vereist adequate juridische ondersteuning die wij u kunnen bieden.

Deze website is ontwikkeld door: Ontdek CMS